CR'EATED BY

Cr'aime de la crème is het glacetronomisch avontuur van Pascal en Anaïs. Zij hebben een gemeenschappelijke passie voor ijs. Samen willen ze unieke momenten creëren en jullie verrassen met een explosie van romige & verfrissende smaken.

CR'EATED WHY

Natuurlijk

Wij bereiden ons ijs & sorbets met 100% natuurlijke producten. Kunstmatige additieven, kleurstoffen of smaakversterkers staan niet in het woordenboek van Cr'aime de la crème!

Smaaksensatie

Met eenvoudige en pure grondstoffen creëren wij smaakvol ijs. Een echte cr’aime de la crème smaaksensatie.

Artisanaal

Wij bereiden ons ijs & sorbets op traditionele & ambachtelijke wijze. Het geheim ingrediënt is passie voor het vak en dat proef je.

Milieubewust

Cr’aime de la crème probeert zijn steentje bij te dragen voor een betere en gezondere planeet door:
• Ijs te produceren met 100% groene stroom.
• Te kiezen voor 100% recyclebare verpakkingen.

CR'EATING CHEF

Als zoon van zelfstandige melkveehouders ontwikkelde Pascal van jongs af aan een passie voor romige producten. Met deze producten werden op de boerderij wekelijks smaakvolle authentieke desserts gecreëerd. Zijn opleiding aan Ter Groene Poorte was dan ook een logisch gevolg. Zijn expertise heeft hij verworven bij gerenomeerde zaken zoals o.a. Fouchon, De Baere en hofleverancier Van Dender waar Pascal momenteel nog steeds aan de slag is als Executive Chef.

Zijn creativiteit stelde hij voortdurend op de proef door deel te nemen aan nationale en internationale wedstrijden. Zo behaalde Pascal o.a. de bronzen medaille met zijn team tijdens la coupe du monde de la Patisserie 2011 in Lyon, waar hij ook de ijstaarten voor z’n rekening nam. Een eigen zaak liet even op zich wachten, maar met de financiële expertise van zijn vriendin Anaïs vond hij de ideale match om samen Cr’aime de la crème op te richten.